Presenter till barn Något roligt att göra Upplevelse: Spela in en egen skiva

Upplevelse: Spela in en egen skiva

Säg den mamma eller pappa som inte har gått förbi sitt barns rum, och sett honom eller henne stå framför spegeln och mima till sina favoritartister. Med ett hopprep som mikrofon kan man som barn förvandlas till precis vem som helst, och för ens inre är arenorna fullsatta var man än kommer. Att gå och bära på en dröm om att bli världskänd popartist är snarare regel än undantag när man är liten, men det är en väldigt liten andel som faktiskt får tillfälle att ge utlopp för denna innerliga önskan. Varför är det så? Det kan handla om talang, resurser eller rentav slumpen – men nu behöver ingen av dessa faktorer utgöra något hinder längre. Idag är det fullt möjligt att som stort eller litet barn få knalla in i en studio, och med proffsig vägledning få spela in en alldeles egen skiva.

iStock_000016743514XSmallDet är med andra ord ganska enkelt att låta någons största dröm gå i uppfyllelse. Det ena man behöver göra är att beställa denna upplevelse via Upplevelse.com, och sedan ge bort gåvan i form av ett presentkort. I paketet ”Spela in en egen skiva” ingår en inspelning av två låtar i en riktig professionell musikstudio, samt att få ta med sig den färdiga CD-skivan med tryck och bilder hem när dagen är slut. Det finns cirka 10 000 låtar att välja mellan, så det är ingen risk att barnet i fråga kommer att stå utan idéer när väl mikrofonen är i hand. En erfaren inspelningstekniker finns på plats för att visa hur utrustningen används, och man får sjunga in låtarna tills man är nöjd med resultatet. Man behöver inte ha några speciella förkunskaper innan man kliver in i studion – en artistdröm och en lust att skapa musik räcker mer än väl!

Så vare sig det blir A-Teens, Elvis Presley, Yohio eller Backstreet Boys som hamnar på plattan finns det en sak som är säker: barnet kommer att vara med om ett minne för livet, och dessutom få uppleva känslan av att klara av en spännande utmaning i livet. För det krävs ett visst mod att greppa mikrofonen och ta ton inför främmande människors öron, men med mamma eller pappa närvarande brukar det gå som smort. Den färdiga CD-skivan blir dagens häftiga trofé – något att visa upp för kompisarna där hemma och stoltsera med. Denna upplevelse är helt enkelt en present som ger barnet något på många plan: ett spännande äventyr, en egoboost och inte minst förverkligandet av en dröm. Den kombinationen finns det få presenter som kan slå!

Upplevelsen att Spela in sin egen skiva kostar 1.850 kr och kan beställas på Upplevelse.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post