Presenter till barn Leksaker Sphero 2.0 – en radiostyrd boll som gör succé bland kidsen

Sphero 2.0 – en radiostyrd boll som gör succé bland kidsen

sphero 2.0

Klossar, bollar, bilar och tygdockor i all ära – det är leksaker som har hållit måttet över generationer, och fortsätter att vara poppis bland barnen än idag. Samtidigt finns det ju få saker som röner så stora framgångar på leksaksfronten som prylar med häftig teknik! I dagens moderna sortiment hittar du alla möjliga avancerade leksaker, med specialeffekter som imponerar inte minst på de vuxna. Att investera i en sådan som present till ett närstående barn är att köpa sig en garanterad förstaplats i kategorin ”populära vuxna”. Ungen kommer att älska dig.

Ett utmärkt exempel på en sådan cool och tekniskt respektingivande pryl är Sphero 2.0. Det är en radiostyrd boll som enkelt styrs med hjälp av en smartphone; den funkar att använda med mer än 25 olika appar, till såväl iOS som Android. Detta innebär att du kan göra mängder med olika saker med den trådlösa bollen: allt ifrån att köra med den i hembyggda banor till att spela dataspel där Sphero fungerar som en slags rörlig joystick!

Denna fräsiga lilla boll har med andra ord oanade användningsområden, och kan gå så fort som två meter per sekund. Den laddas trådlöst via induktion, är vattentät och har en struktur så tät att du till och med kan stå på den. Det finns även ett specialutformat fodral, Sphero Nubby Cover, som för 119 kronor fungerar skyddande samt ger dig möjligheten att använda bollen på underlag som grus, betong och vatten.

Sphero 2.0 blir, om detta inte redan har framgått mellan raderna, en cool och nytänkande present till både små och stora barn. Den kan med fördel användas i lek tillsammans med andra, eftersom kreativiteten kring hur bollen ska användas då kan flöda extra fritt. Det enda som behövs är en smartphone, ett par kompisar och en dos med leklust – resten tar Sphero 2.0 hand om!

Sphero 2.0 kostar 995 kr och kan köpas på CoolStuff.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post