Presenter till barn Något användbart En ny pyjamas – lika mysig som användbar present

En ny pyjamas – lika mysig som användbar present

Det går inte att sticka under stol med – mjuka paket till barn brukar inte direkt betraktas som den mest succéartade av presenter. Hur kommer det sig egentligen? Har det att göra med det faktum att barn i 10 fall av 10 föredrar en leksak i present, vad det andra alternativet än må vara? Har vuxna genom tiderna inte lagt ned tillräckligt mycket energi på att hitta rätt storlekar till barnens plagg, så att den kjol eller skjorta som ligger i paketet bara känns obekväm och dum? Eller är det helt enkelt så att man en gång i tiden gett mjuka paket en ”sämre” stämpel, som sedan inte har tvättats bort under årens lopp? Det exakta sambandet är kort sagt inte helt klarlagt.

Dock finns det, som i så många andra frågor, undantag som bekräftar regeln. Pyjamasar är ett sådant! Av någon anledning brukar en skön och mjuk pyjamas faktiskt gå hem som present, och kanske rentav bli till en ny favorit. Kanske har detta att göra med att barn gillar att mysa och busa – aktiviteter som passar utmärkt att sysselsätta sig med klädd i pyjamas. Med andra ord är pyjamasen en riktigt bra idé när du ska köpa present till ett barn, och som synes på Smartkid.se behöver du inte lida brist på alternativ!

Här finns en rad olika pyjamasar, allt ifrån nattdräkter för de allra minsta till tvådelade dressar för lite större barn. Du hittar pyjamasar med coola tryck, söta prickar och färgstarka mönster, men även helt vanliga enfärgade modeller. Smartkid.se erbjuder också en mängd olika märken, så att du kan välja en present utifrån din (eller barnets) favorittillverkare. Bland annat finns här nattkläder från Name It, Disney Cars, Lego Wear, Hello Kitty och PLAY ’N’ WEAR. Du kan också filtrera ditt sökresultat på både pris, kön, ålder, storlek och färg.

Att ge bort en pyjamas till ett barn är en riktig win win-situation: barnet blir nöjt och somnar gott i sin nya favorit, och du gör uppgiften att hitta en present till ett barn mycket enklare för dig själv. Det är bara att välja en färg och en modell du tror kommer gå hem – sedan är det inte så supernoga med den exakta storleken, eftersom pyjamasen ändå ”bara” ska användas till att sova i. Eftersom en pyjamas alltid kommer till användning, och dessutom har goda chanser att bli till ett nytt älsklingsplagg, blir presenten dessutom ofta uppskattad av barnets föräldrar. Som sagt, en riktig vinnarpresent för alla berörda parter!

En pyjamas kan du hitta från 69 kr och uppåt på tex SmartKid.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *